מערבבים בקערה – שמן, סוכר, תמצית וניל, גרידת תפוז.
מוסיפים ביצים, קמח ובסוף מיץ תפוזים.
*אם עושים בסדר הזה, לא יהיו גושים.
הבלילה צריכה להיות נוזלית – כמו של פנקייק.
מאפינס תפוז אבל אפשר להחליף לוניל או שוקולד (להחליף 2 כפות קמח בקקאו)
½ כוס שמן,
כוס סוכר,
כפית תמצית וניל,
2 ביצים,
גרידת תפוז מתפוז אחד,
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט (ניתן גם לשים מים/חלב),
2 כוסות קמח תופח.
*כוס = כוס חד פעמית רגילה

מערבבים בקערה – שמן, סוכר, תמצית וניל, גרידת תפוז.
מוסיפים ביצים, קמח ובסוף מיץ תפוזים.
*אם עושים בסדר הזה, לא יהיו גושים.
הבלילה צריכה להיות נוזלית – כמו של פנקייק.