לערבב את הבשר, הבצל, התפוח אדמה והפטרוזיליה יחד, להוסיף את הפלפל השחור, הקינמון, המלח והלחם.
לערבב ולהוסיף ביצה וחלמון, לערבב להמליח במלח גס את תפוחי האדמה ולשטוף.
להכין את המפרום, לקמח, לטבול בתערובת של חלמון, כף רסק עגבניות ומעט מים.
ולטגן.
לרוטב של המפרום:
שמן
בצל
חצי כף רסק עגבניות
קצת פפריקה מתוקה
סלרי
גזר
קישואים
תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
לטגן בצל,להוסיף את הרסק עגבניות,הפפריקה
לפזר בסיר פרוסות של סלרי,גזר,קישואים, ותפוחי אדמה,לפזר את המפרום.
לבשל על אש גבוהה עד הרתיחה.
להוסיף מלח ,לבשל כשעה על אש נמוכה, בסוף הבישול לבשל פלפל שחור.