מפרום

מרכיבים:

חצי ק"ג בשר טחון

1 בצל בינוני מרוסק

1 תפוח אדמה בינוני מרוסק

חופן פטרוזיליה

חצי כף פלפל שחור

מעט קינמון

מעט מלח

חצי לחם יבש

2 ביצים

כף רסק עגבניות

אופן ההכנה:

לערבב את הבשר, הבצל, התפוח אדמה והפטרוזיליה יחד, להוסיף את הפלפל השחור, הקינמון, המלח והלחם.

לערבב ולהוסיף ביצה וחלמון, לערבב להמליח במלח גס את תפוחי האדמה ולשטוף.

להכין את המפרום, לקמח, לטבול בתערובת של חלמון, כף רסק עגבניות ומעט מים.

ולטגן.

 

לרוטב של המפרום:

שמן

בצל

חצי כף רסק עגבניות

קצת פפריקה מתוקה

סלרי

גזר

קישואים

תפוחי אדמה

 

 

אופן ההכנה:

לטגן בצל,להוסיף את הרסק עגבניות,הפפריקה

לפזר בסיר פרוסות של סלרי,גזר,קישואים, ותפוחי אדמה,לפזר את המפרום.

לבשל על אש גבוהה עד הרתיחה.

להוסיף מלח ,לבשל כשעה על אש נמוכה, בסוף הבישול לבשל פלפל שחור.

תפריט