טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת בהירה. טורפים פנימה את השמן, הדבש, הברנדי והקפה.
מוסיפים את היבשים בהדרגה.
מחממים תנור ל 180 מעלות. אופים שעה או יותר עד שהעוגות מוצקות ושחומות.
מתכון מתאים ל 2 תבניות אינגליש…
טעימה טעימה, כדאי להכין את העוגה לפחות 3 ימים לפני האכילה, היא נשמרת לאורך זמן.
לשנה טובה ומתוקה ?
2 ביצים
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
1 כוס דבש נוזלי
2 כפות ברנדי או רום
½ כוס קפה
2 כפיות אבקת אפיה
½ כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח
1 כפית קינמון
2 כוסות קמח
טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת בהירה. טורפים פנימה את השמן, הדבש, הברנדי והקפה.
מוסיפים את היבשים בהדרגה.
מחממים תנור ל 180 מעלות. אופים שעה או יותר עד שהעוגות מוצקות ושחומות.