להמיס את השוקולד והמרגרינה בסיר כפול.
לקציף את החלמונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד.
להקציף את החלבונים ובהדרגה להוסיף את הקקאו.
לקפל בעדינות לתערובת השוקולד.
תבנית 24, בחום 190 מעלות
180 גרם חמאה
180 גרם שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
2כפות קקאו
להמיס את השוקולד והמרגרינה בסיר כפול.
לקציף את החלמונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד.
להקציף את החלבונים ובהדרגה להוסיף את הקקאו.
לקפל בעדינות לתערובת השוקולד.
תבנית 24, בחום 190 מעלות