פשטידת פלפלים וגבינה

מרכיבים:

בצק:

½1 כוס קמח

½ חבילת מרגרינה

½ גביע שמנת

מלית:

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים ירוקים

2 בצלים

3 שיני שום

10 זיתים שחורים

150 גרם גבינת פטה

להקצפה:

2 ביצים

½ כוס חלב

אופן ההכנה:

לטגן מעט את הבצל ולהוסיף את הפלפלים, להוסיף את השום. לטגן מעט ולקרר.

לפזר על הבצק חצי מכמות הירקות. על זה לפזר חתיכות מהגבינה ולהוסיף את הירקות והזיתים.

להקציף 2 ביצים ולהוסיף תוך כדי ½ כוס חלב. לשפוך את התערובת על הפשטידה.

לאפות בחום בינוני.

תפריט