לטגן מעט את הבצל ולהוסיף את הפלפלים, להוסיף את השום. לטגן מעט ולקרר.
לפזר על הבצק חצי מכמות הירקות. על זה לפזר חתיכות מהגבינה ולהוסיף את הירקות והזיתים.
להקציף 2 ביצים ולהוסיף תוך כדי ½ כוס חלב. לשפוך את התערובת על הפשטידה.
לאפות בחום בינוני.
בצק:
½1 כוס קמח
½ חבילת מרגרינה
½ גביע שמנת
מלית:
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
2 בצלים
3 שיני שום
10 זיתים שחורים
150 גרם גבינת פטה
להקצפה:
2 ביצים
½ כוס חלב
לטגן מעט את הבצל ולהוסיף את הפלפלים, להוסיף את השום. לטגן מעט ולקרר.
לפזר על הבצק חצי מכמות הירקות. על זה לפזר חתיכות מהגבינה ולהוסיף את הירקות והזיתים.
להקציף 2 ביצים ולהוסיף תוך כדי ½ כוס חלב. לשפוך את התערובת על הפשטידה.
לאפות בחום בינוני.