ללוש במיקסר את כל המצרכים, בהדרגה.
מתפיחים כ 40 דקות.
מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של בערך סנטימטר וחצי.
מורחים את העלים המרודדים במילוי הקקאו משאירים שוליים ריקים של חצי סנטימטר.
אוספים את שולי הבצק ומצמידים את כל הקצוות עד שנוצר לנו עיגול סגור שממולא בקקאו ומניחים לתפיחה כ 30 דקות כשהסגירה כלפי מטה.
בעדינות רבה לוקחים עיגול אחד על משטח גדול ומקומח ומרדדים בזהירות עם מערוך לעלה בדקיקות מרבית, חותכים את העלה בעזרת גלגלת לרבעים ואחר כך כל רבע חותכים ל 5 או 6 משולשים ארוכים וצרים.
מגלגלים מהקצה החיצוני כלפי פנים ומניחים את הרוגלך על תבנית עם נייר אפיה כשקצהו מונח כלפי מטה.
מניחים להתפחה כ 30 דקות.
מברישים בעדינות בביצה
אופים בחום של 200 מעלות כ 20 דקות