בסטיל

מרכיבים:

1/2 קילו בשר טחון

בצק מגורד בפומפיה גסה

פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל, כמון וקינמון

6 תפוחי אדמה

מעט קמח

2 ביצים

אופן ההכנה:

לטגן בסיר את הבצל המגורד עם מעט שמן, להוסיף את הבשר, הפטרוזיליה והתבלינים.

לטגן עד שהבשר מספיק להפריש נוזלים.

 

במקביל לבשל בסיר גדול תפוחי אדמה עד לריכוך ואז למעוך לפירה.

בכף היד ופתוח את הפירה על היד ולעטוף איתו את הבשר הטחון ולסגור.

להכין את כל הקציצות, לעטוף את כל הקציצות במעט קמח ואז בביצה טרופה.

לטגן דקה-שתיים מכל צד

תפריט