פשטידת ירקות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה

3 גזרים

מלח וטימין

קצת כרובית

2 בצלים

4 שיני שום

½ כוס חלב (בערך)

½ גביע שמנת 15%

100 גרם גבינה מלוחה 5%

3 ביצים

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה לפירה, בינתיים מטגנים את הבצל, כאשר מזהיב, מוסיפים את השום (קצוץ דק) והגזר (מגורד בפומפייה גסה).

מכינים בקערה גדולה

את הביצים, החלב, עד שמגיעים לעיסה נוזלית, מלח וטימין.

מערבבים טוב, מוסיפים את הפירה, את הטיגון ואת הכרובית חתוכה דק (לא מבושלת)

אופים בחום של 150 מעלות

תפריט