לערבב את כל מצרכי הבצק יחד לבצק אחיד. לתת לבצק לנוח מספר דקות.
להקציף את החלבונים והסוכר בהדרגה לקצף קשה, להוסיף את האינסטנט פודינג וניל. ולערבב לתערובת ללא גושים.
לבצק:
קילו קמח תופח
2 חבילות מרגרינה
¼1 מיץ תפוזים/ 2 אשל
4 חלמונים
למיקצפת:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
2 אינסטנט וניל
לערבב את כל מצרכי הבצק יחד לבצק אחיד. לתת לבצק לנוח מספר דקות.
להקציף את החלבונים והסוכר בהדרגה לקצף קשה, להוסיף את האינסטנט פודינג וניל. ולערבב לתערובת ללא גושים.