ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד.
לתת לבצק מעט לנוח ולהכין עוגיות.
לאפות ב200 מעלות לכמה דקות.
כשמסיימים את כולם להוריד טמפרטורה ל100 מעלות, לשים את כל העוגיות על תבנית אחת לכבות את התנור ולהשאיר שעתיים.
1 קילו קמח
1 חבילה מרגרינה
שליש כוס שמן
2 כפיות מלח
כף שמרים
שומשום
2-3 כוסות מים פושרים
2 כפיות כוסברה (חצי טחונה)
ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד.
לתת לבצק מעט לנוח ולהכין עוגיות.
לאפות ב200 מעלות לכמה דקות.
כשמסיימים את כולם להוריד טמפרטורה ל100 מעלות, לשים את כל העוגיות על תבנית אחת לכבות את התנור ולהשאיר שעתיים.