מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מערבבים יחד את כל שאר המצרכים.
מקפלים את החלבונים לתוך התערובת בעדינות.
לא לשמן את הסיר פלא.
לאפות בחום נמוך של 160 מעלות לכ 40 דקות.
להפוך את הסיר לצלחת, אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור.
מתאים לסיר פלא.
6 ביצים מופרדות
1 ½ כוסות סוכר
גרד תפוז או לימון
¾ כוס שמן
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים (קנוי)

מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מערבבים יחד את כל שאר המצרכים.
מקפלים את החלבונים לתוך התערובת בעדינות.
לא לשמן את הסיר פלא.
לאפות בחום נמוך של 160 מעלות לכ 40 דקות.
להפוך את הסיר לצלחת, אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור.