לערבב היטב את הסולת, המלח, השמן ו ¼ כוס מים, לנפות ולבשל על אדים כחצי שעה.
לנפות, להוסיף 2 כוסות מים, לפתוח את הקוסקוס עם הידיים, לבשל על אדים כחצי שעה.
לנפות, לבשל על אדים כחצי שעה, להוסיף 3 כוסות מים בהדרגה, להמתין שיתקרר ולנפות.
1 ק"ג סולת
כף מלח
2 כפות שמן
¼5 כוסות מים
לערבב היטב את הסולת, המלח, השמן ו ¼ כוס מים, לנפות ולבשל על אדים כחצי שעה.
לנפות, להוסיף 2 כוסות מים, לפתוח את הקוסקוס עם הידיים, לבשל על אדים כחצי שעה.
לנפות, לבשל על אדים כחצי שעה, להוסיף 3 כוסות מים בהדרגה, להמתין שיתקרר ולנפות.