חלות

מהספר של קלודיה רודן

מרכיבים:

כפית גדושה של שמרים יבשים

כוס מים חמימים

¼ כוס סוכר

2 ביצים, טרופות

כפית מלח

¼ כוס שמן

3 כוסות קמח לבן

כוס קמח צהוב

אופן ההכנה:

מערבבים את שתי סוגי הקמחים עם השמרים.

עושים גומה ושמים בתוכה את הביצים, המים והשמן.

מערבבים קצת ומוסיפים את הסוכר והמלח.

לשים עד בצק חלק ואחיד. ונותנים לנוח לשעה.

מכינים צורה ונותנים לתפוח לעוד חצי שעה.

מברישים בביצה עם מעט סוכר חום.

מכניסים לתנור ב 210 מעלות.

ובאמצע האפייה מצפים שוב בביצה

תפריט