פריקאסה

מרכיבים:

½ קילו קמח

¼ כוס שמן

1 ביצה

כפית מלח

כפית סוכר

½ חבילה שמרים

כוס מים

אופן ההכנה:

להמיס את השמרים ב¼ כוס מים עם הסוכר. לערבב את כל המצרכים יחד.

ללוש לבצק אחיד. להניח לתפוח כחצי שעה, ללוש ללחמים ולהניח על מגבת לחצי שעה נוספת.

לתערובת: תפוח אדמה, 2 ביצים קשות, מלפפון חמוץ, מלח, פלפל. טונה + פפריקה מתוקה + שמן.

לטגן בשמו עמוק את הלחמניות, ולאחר שמתקראות להוסיף את התערובות.

תפריט