מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הבצל עד שיעשה שקוף. מוסיפים את הפלפלים והשום הקצוץ ומבשלים חצי דקה תוך ערבוב. מוסיפים את הכוסברה, הכמון, המלח והפלפל ומערבבים ומטגנים ביחד עוד דקה. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מבשלים עוד דקה או שתיים ומסירים מהאש.
טורפים ביחד את היוגורט והביצים ומוסיפים לתוכם את הגבינה המגוררת.
בכלי אחר מערבבים את קמח התירס עם אבקת האפייה.
ומערבבים יחד את כל החומרים.
משמנים תבנית ומרפדים במעט קמח תירס או פירורי לחם. מעבירים את העיסה אל התבנית ומיישרים. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום בינוי כרבע שעה.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים 15-20 דקות נוספות.