בסיס:
טוחנים את העוגיות לפרורים, מערבבים היטב את החמאה ומרפדים את התבנית בצורה אחידה.
עוגה:
שמים בקערת המיקסר גבינה, סוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס, עוצרים ומוסיפים קורנפלור, מערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים.
ממיסים את השוקולד (הלבן) במיקרוגל ומוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב איטי (כשהמיקסר פועל).
טורפים את הביצים בנפרד ומוסיפים לבלילה, לבסוף מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.
שופכים את הבלילה על הבסיס המוכן ומכניסים לתנור, רצוי לאפות את העוגה עם אדים בתנור, להכניס לתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
אפיה: שעה ראשונה ב160 מעלות, חצי שעה נוספת ב100 מעלות.
מוציאים את העוגה כשהמרכז עדיין רוטט מעט (מתייצבת בחוץ).
כשהעוגה מתקררת מכניסים ללילה (לפחות) למקרר לפני הציפוי.
שמים ציפוי ומחזירים את העוגה למקרר עד להגשה.