בראוניס (אייל שני)

מרכיבים:

250 גרם שוקולד מריר

100 גרם מרגרינה

4 ביצים

2 כוסות סוכר

1 כוס קמח

¼ כפית מלח

תבנית מלבנית 24-30 מומנת, עם נייר אפיה משומן

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד עם המרגרינה.

להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.

להוסיף בהדרגה את השוקולד לתערובת הביצים.

להוסיף בהדרגה את הקמח והמלח לתערובת.

לא לערבב יותר מידיי, רק עד לקבלת תערובת הומוגנית.

18-24 דקות בתנור 180 מעלות, לצנן בחוץ 10 דקות בתבנית + 10 דקות מחוץ לתבנית

תפריט