מערבבים את השמרים ו½ כף סוכר ו¼ כוס מים מניחים בצד ל15 דקות.
מערבבים יחד קמח, 4 כפת סוכר, סוכר וניל וביצים.
מערבבים את המרגרינה המומסת עם ½ כוס חלב ו½ כוס מים ומוסיפים למיקסר. מוסיפים את השמרים שתפחו ולשים עם וו לישה לבצק חלק.
מכסים את הבצק במגבת ומניחים לתפיחה של שעתיים.
מכינים את המלית- ממיסים ומניחים לחצי שעה להצטנן.
מרכיבים ואופים:
° מחלקים את הבצק שתפח לשניים ומרדדים לשני עלים דקים
° מורחים על כל עלה חצי מהמלית, מורחים כף שוקולד למריחה ומפזרים על כל עלה 50 גרם שוקולד לבן.
° מגלגלים כל עלה לרולדה, קולעים את שתי הרולדות כמו צמה ומסדרים בתבנית קוגלהוף משומנת היטב.
° מתפיחים את העוגה כרבע שעה ומורחים בביצה טרופה.
אופים 40 דקות מצננים מעט והופכים את העוגה. מפזרים אבקת סוכר.