עוגת תפוחים בחושה

מרכיבים:

2 תפוחים גדולים
4 ביצים
כוס סוכר
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר
2 כוסות קמח תופח
כוס שמן
כפית אבקת קינמון

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות.

2. לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הסוכר חום ואת הקינמון ולערבב.

3. בקערת המיקסר לטרוף את הביצים והסוכר למשך כמה שניות, להוסיף את השמן והקמח, לערבב לעיסה אחידה. בסוף להוסיף את התפוחים.

5. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

תפריט