עוגת שוקולד

 

 

מרכיבים:

250 גרם שוקולד מריר

1 כוס סוכר

200 גרם חמאה רכה

¾ כוס חלב

2-3 כפות קקאו

1 כפית אבקת קפה נמס

1 כפית תמצית וניל

5 ביצים מופרדות

1 כוס קמח תופח

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד, החלב, הקקאו, הנס קפה, החמאה ומחצית מכמות הסוכר.

לקרר את התערובת ולהוסיף את התמצית וניל.

להוסיף לתערובת חלמון אחרי חלמון ולבחוש בעדינות.

להקציף את החלבונים עם יתרת הסוכר.

להוסיף את הקמח בהדרגה לתערובת השוקולד.

לקפל את החלבונים בעדינות.

40 דקות.

תפריט