עוגת גבינה- בועז

מרכיבים:

4 ביצים

¾ כוס סוכר

800 גרם גבינת שמנת (נפוליאון)

2 כפות קורנפלור

תחתית:

150 גרם עוגיות קשות

100 גרם חמאה רכה

קליפת תפוז

כף סוכר (לא חייבים)

אופן ההכנה:

לעבד את כל חומרי הבסיס לבצק ולשטח לתבנית 26.

מקציפים חלבונים עם שתי כפות סוכר.

חלמונים, גבינה וקונפלור מערבבים לתערובת חלקהס

מקפלים את הקצף פנימה.

יוצקים לתבנית.

אופים 3 שעות ב100 מעלות ומקררים עוד 4 שעות.

לצפות בשמנת חמוצה עם סוכר וניל.

תפריט