לעבד את כל חומרי הבסיס לבצק ולשטח לתבנית 26.
מקציפים חלבונים עם שתי כפות סוכר.
חלמונים, גבינה וקונפלור מערבבים לתערובת חלקהס
מקפלים את הקצף פנימה.
יוצקים לתבנית.
אופים 3 שעות ב100 מעלות ומקררים עוד 4 שעות.
לצפות בשמנת חמוצה עם סוכר וניל.
4 ביצים
¾ כוס סוכר
800 גרם גבינת שמנת (נפוליאון)
2 כפות קורנפלור
תחתית:
150 גרם עוגיות קשות
100 גרם חמאה רכה
קליפת תפוז
כף סוכר (לא חייבים)
לעבד את כל חומרי הבסיס לבצק ולשטח לתבנית 26.
מקציפים חלבונים עם שתי כפות סוכר.
חלמונים, גבינה וקונפלור מערבבים לתערובת חלקהס
מקפלים את הקצף פנימה.
יוצקים לתבנית.
אופים 3 שעות ב100 מעלות ומקררים עוד 4 שעות.
לצפות בשמנת חמוצה עם סוכר וניל.