להמיס בכוס את השמרים, רבע כוס מים וכף סוכר.
לשים בקערה 2 כוסות קמח, שמרים מומסים, חלמונים, סוכר, חמאה ומלח.
לערבב בעזרת כף, להוסיף את שאר הקמח וכשהבצק מוצק מספיק ללוש אותו בידיים.
במשך ל-5 דקות עד שהוא הופך חלק וגמיש, לפזר מעט קמח בקערה ולשים את הבצק, לפזר מעל מעט קמח ולהכניס למקרר למשך לילה.
לחלק את הבצק ל-4 ולמלא באחד המילויים הרצויים
מלית שוקולד:
לערבב את כל המצרכים
מילויי גבינה:
לערבב הכל ביחד, לפזר מעט פירורי לחם הבצק לפני הנחת המילוי
מילוי פרג:
מרתיחים את החלב, מוסיפים את הפרג הטחון ומבשלים 2-3 דקות תוך בחישה, מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה ויתר החומרים.
מילוי תפוחי עץ:
לפרוס את התפוחים לפרוסות דקות, להוסיף את הסוכר מעט קינמון ולערבב. לפזר על הבצק מעט פירורי לחם ולהניח על המלית.