פרעצל

מרכיבים:

3 כוסות קמח לבן

1 כוס קמח צהוב

כפית שמרים יבשים

כוס וחצי מים (בערך)

כפית גדושה מלח

כף סוכר חום

30 גרם חמאה

אופן ההכנה:

ללוש לבצק קשה מכל המרכיבים.

להתפיח עד הכפלת נפח.

לחלק ל 8 חלקים שווים, לכדרר לכדורים (אין צורך להתפיח).

ליצור את צורת הפרעצלים.

לקרר במקרר ל 30 דקות.

להרתיח בסיר 2 ליטר מים עם שקית סודה לשתיה.

לבשל את הפרעלים אחד אחד למשך של כדקה מכל צד, לשים לב שהמים לא יבעבעו מידי.

לחרוץ את הפרעצלים ולאפות ב 220 מעלות.

תפריט