מקציפים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים את הוניל והטחינה. מוסיפים את הקמח והאבקת אפיה.
לשמן טיפה. מניחים כדורים בקוטר 1.5 סנטימטר עם מרווחים של 3 סנטימטרים.
160 מעלות כ14 דקות
100 גרם חמאה רכה
½ כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
½ כוס טחינה גולמית
1 כוס+2 כפות קמח
½ כפית אבקת אפייה
מקציפים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים את הוניל והטחינה. מוסיפים את הקמח והאבקת אפיה.
לשמן טיפה. מניחים כדורים בקוטר 1.5 סנטימטר עם מרווחים של 3 סנטימטרים.
160 מעלות כ14 דקות