לערבב את הסולת, הסוכר, אבקת האפיה, סוכר וניל, הצימוקים והשומשום.
להוסיף את הביצים, השמן והמים.
לערבב טוב לתערובת אחידה
לאפות בתנור עד להשחמה
כשהעוגה חמה לשפוך עליה את הסירופ
4 כוסות סולת
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
חופן צימוקים
2 כפות שומשום
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
½2 כוסות סוכר
3 כוסות מים
סוכר וניל
לערבב את הסולת, הסוכר, אבקת האפיה, סוכר וניל, הצימוקים והשומשום.
להוסיף את הביצים, השמן והמים.
לערבב טוב לתערובת אחידה
לאפות בתנור עד להשחמה
כשהעוגה חמה לשפוך עליה את הסירופ