משמנים תבנית בהרבה חמאה, ממיסים את החמאה בסיר. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף רך ומבריק. קוצצים את השוקולד וממיסים בבן מארי.
מסירים את הקערה מהאדים ומוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
מקפלים לתוך תערובת השוקולד את קצף החלבונים, מוסיפים את הדבש ומערבבים. מוסיפים את החמאה ומערבבים. יוצקים את התערובת לתבנית, מכסים ומקררים 30 דקות במקרר.
אופים 15-20 דקות ב180 מעלות, מניחים את העוגה להתקרר מעט.
מצפים את העוגה בריבה.
ואחר כך מוסיפים את הגנאש עם החמאה מומסת בתוכו.