צלי

מרכיבים:

מעט שמן

בצל

נתח גדול של כ 2 קילו פילה מדומה

פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

לסגור את הבשר בסיר גדול מכל הכיוונים.

להוציא לצלחת את הנתח.

לטגן את הבצל במעט שמן עד שקיפות.

להוסיף את התבלינים ולטגן אותם מעט עם הבצל, להחזיר את הנתח ולהוסיף מים רותחים עד חצי גובה של הבשר.

לבשל בישול ארוך, תוך כדי הבישול להפוך את הנתח.

אחרי כשעה של בישול, להוציא את הנתח, לתת לו לנוח ולהתקרר מעט, ולפרוס את הנתח לפרוסות בעובי של כסנטימטר, להחזיר לסיר ולהמשיך לבשל עוד כשעה לפחות.

תפריט